Dantų Implantacijos Klinika

Mūsų klinikos specializacija yra dantų implantacija ir protezavimas.

Įsodiname sraigtinius, plokštelinius, subkortikalinius, poantkaulinius ir “insert” implantus.
Atliekame žandikaulių dantinės ataugos aukštinimo operacijas.
Klinikoje protezuojame neišimamais ir išimamais protezais
To pageidaujantiems pacientams, gydymą atliekame su premedikacija

Didžiąją Dantų Implantacijos Klinikos klientų dalį sudaro pacientai su sudėtingomis klinikinėmis situacijomis, kuriuos maloniai nukreipė pas mus kolegos iš Kauno, Klaipėdos, Tauragės kitų miestų bei rajonų. Už tai esame Jums labai dėkingi.

2005 09 11 d. įsigaliojus naujai “Gydytojo odontologo” medicinos normai platesnis kolegų ratas dirbs su dantų implantais. Stomatologija tai plati medicinos mokslo šaka ir viską žinoti bei daryti nėra nei laiko nei galimybių, tiek mūsų klinikos specialistams, tiek kitiems gydytojams. Todėl kviečiame bendradarbiauti gydytojus odontologus, endodontus, ortopedus bei periodontologus.

Mūsų patirtis dantų implantacijos srityje yra nuo 1980 metų. Tai suteikia galimybę imtis sudėtingų dantų implantacijos ir protezavimo atvejų. Abipusiu susitarimu galime konsultuoti Jūsų pacientus dėl galimybės atlikti dantų implantaciją, o esant Jūsų bei paciento pageidavimui ir galutinį protezavimą. Yra labai gerai iš anksto kartu suderinti galutinį paciento gydymo planą, pasiskirstyti gydymo darbus ir suderintį jų atlikimo grafiką. Mūsų patirtis rodo, kad tokiais atvejais darbai vyksta sklandžiai ir visos trys pusės būna patenkintos rezultatais.

Paslaugos: Chirurgija, Dantų protezavimas, Dantų implantacija, Dantų technikų laboratorija

Miestas
Kaunas
Adresas
Kalniečių g. 100 , Kaunas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Gydytojams
Pacientams